Så tycker andra

Nina Larsson som gav mig betyget 5 av 5 möjliga efter att ha anlitat mig för en digital vinprovning när hennes man fyllde 45 år.

"Tillgänglig och trevlig vinprovning online för att fira en 45årig födelsedag. Deltagare från Dalarö, Nacka, Göteborg, Höganäs, Hammarö, Lidingö, Saltsjöbaden och Ekerö. Camilla guidade oss tryggt och pedagogiskt genom såväl historia som fantastiska smaker. Rekommenderas!"

Eller Marie Ende som också gav mig 5/5 och skrev: "Duktig som provare. Testa. Värt"

Scrolla gärna ner så ser du fler omdömen.

Det var ett fantastiskt uteprovarväder när Jenny Backlund anlitade mig för att överraska sin man Göran på hans 50-årsdag. Så kul vi hade det! Tack för att du anlitade mig Jenny!

Nu kan du vara med på vinprovningar var du än befinner dig. Foto: Uppenbarligen en Selfie

Digital provning Cava, Prosecco och Champagne

Torsdagen 9 april, Premiär på Digital Vinprovning, ca 30 deltagare. 

"Du är kunnig, intressant att lyssna på och det ligger ett stort mervärde i ditt fina sätt att involvera deltagarna. Du har ett bra helhetskoncept med så mycket ödmjukhet att alla smälter o bara glider med på resan. " (Pernilla Persson, Empatio)

"Att man kunde länka in 30 min före var ju bra, jag hade gjort det om jag hade öppnat ditt mail då….men det blev ca 13 min före vilket ju också funkade bra. Det var premiär för mig med zoom nämligen så jag blev så lättad över att det gick så smidigt. "

"Du har ju massor med kunskap och detta levererade du med engagemang och glädje – toppenbra ju!" (Helen Åhlin, Östersund)

"Du är verkligen som klippt och skuren för det här 🤗 Jag är jättenöjd med upplevelsen, det var faktiskt helt ok att sitta hemma, vid datorn, och prova drycker. " (Karin Knobloch, Östersund)

Smak- och vinprovning med BNI

Beska, syra, sälta har dukats fram

Så här tyckte några av deltagarna om smak- och vinprovningen på Clarion Grand

Klippt från Facebook:

Ingela Madsen: Fantastiskt vad vinsmaken förändras beroende på kombinationen av vin och mat!! 🤩 Det var lärorikt lättsmält gott och underhållande! 🍷🍷🍷🍷👍🏻

Hälsobyrån: Tack för en trevlig kväll - fylld med söta, beska,salta, umama smakexplosioner, och så syran förstås- 🍷 Trevlig helg!

Malin Lilliesköld: Tack detsamma Camilla, så trevligt och kul att lära sig lite mer om vin och olika smakkombinationer :-)

Lisa Cockette: Tack själv. Riktigt roligt var det. Ser fram emot nästa gången. Visst sa vi bubbel?  

Anna Wilhelmsson: Kul & Gott🤩 väldigt bra kombo! Jag anmäler mig direkt till nästa gång! Stort tack Camilla♥️

 

Bubbelprovning CGI

”Som kickoff för det nya verksamhetsåret så hade vi bubbelprovning tillsammans med Camilla på kontoret. Vi var runt 80 personer och det var väldigt uppskattat, en kul och lyxig aktivitet att göra tillsammans.” Martina Känngård, Administration support, CGI Östersund

Vi provade fyra olika sorters bubbel på provningen. Mest överraskade blev nog de flesta över den höga kvaliteten på den sydafrikanska Cap Classiquen, ett mousserande som görs på samma druvor och med samma metod som Champagne.