Vin- och dryckesprovningar, lite inspiration

Röda viner

Njut av röda viner från några av Europas mest kända vindistrikt. I Italien t.ex Amarone, Barolo och Chianti. I Spanien provar vi Ribera del Duero, Priorat och Bierzo. Du möter en sinnlig provningsmetodik genom att se, dofta och smaka på vin på ett nytt sätt. 

Bubbelprovning

Bli bubbelexpert och lär dig skilja mellan Prosecco, Cava och Champagne. Jag tipsar också om något överraskningsbubbel och du kommer troligen att gå härifrån med en ny favorit! 

Smak och Vinprovning

Hur hitta det perfekta vinet till maten? Här testar vi viner mot en tallrik tilltugg som bjuder på de fem grundsmakerna sött, surt, salt, beskt och umami. Resultatet är förbluffande. 

Champagneupplevelse

Den lyxiga provningen till den som vågar låta sig utmanas. Bli en kännare och upplev skillnaden mellan Blanc de Blanc och Blanc de Noir och årgångschampagne kontra Non Vintage.

Möhippan/Svensexan/Avtackningen/Festen

En skräddarsydd upplevelse till den du vill fira på ett speciellt sätt. Kanske älskar din väninna öl från Belgien? Eller så älskar din kompis rosé men vågar inte erkänna det? Här är det bara fantasin som sätter gränsen.

Whiskyprovning (endast IRL)

Kan du känna skillnaden mellan en single malt från Skottland, en irländsk whisky och en amerikansk bourbon? I provningen kan vi även lägga till en Konjak, Calvados eller Rom för att undersöka vad råvaran gör med smaken. 

 

Ett alternativ till julbordet kan vara en digital bubbelprovning på distans med kollegorna och dina medarbetare.