Hur ska du tänka för att kombinera vinet med en maträtt så att båda delar framhäver den andra och skapar smakmagi? Vinskolan Mat & Vin i kombination är inriktad på just mötet mellan mat och vin.

Mat & Vin i kombination

Syran i vinet, sötman i maten, finns det hetta i form av chili, hur strävt är vinet? Allt det är parametrar som du bör ta hänsyn till för att hitta den där bästa kombinationen av mat och vin. 

Anmäl dig till Vinskolan med inriktning på Mat & Vin i kombination om du vill få lite bättre koll på hur du ska tänka.

Under åtta träffar får du lära dig grunderna i hur du ska tänka för att få till den bästa matmatchningen till vinet.

Varje gång provar vi två viner mot en maträtt/tilltugg som du köpt in respektive iordningställt i förväg.

Förbered dig på en lustfylld resa, där du får många nya kunskaper och många nya bekantskaper som liksom du är lite extra intresserad av vad vinets värld kan ge. 

Pris: 1299 kr/person

Tid: Torsdagar ojämna veckor

Start: Torsdag 15 sep

 

Det här får du

Åtta träffar med vin och mat, c:a 1,5 h/gång

Du får personliga interaktiva lektioner, av erfaren provningsledare och sommelier.

Du får lära dig grunderna i mat och vin i kombination.

Du får en inspelning av varje träff då du inte kunnat närvara, för att i lugn och ro kunna ta igen det du missat. 

Du får bekanta dig med 16 vintyper och uppleva hur de påverkas av mötet med mat/tilltugg. 

Anmäl dig nu för att säkra din plats på vinprovning@camillawahlman.se