Vill du ordna en vinprovning on line med vänner eller medarbetare? Hör av dig till vinprovning@camillawahlman.se Foto: Fotograf Anna Wilhelmsson

Vinprovningar och ölprovningar med privat sommelier

"Hej! Tack för en underbar vinprovning! Alla tyckte det var jätteroligt och intressant. Fantastiskt roligt! Vi vet vart vi ska vända oss nästa gång! :)" 

Så skriver en av mina gäster som varit med på en vinprovning. Jag ordnar alla typer av dryckesprovningar; vinprovning, ölprovning eller provning av till exempel whisky, gin och rom.

Jag har också en digital vinskola, där vi träffas flera gånger under hösten och provar två viner varje gång. Träffarna sker på Zoom och är interaktiva.

Den digitala vinskolan Mat & Vin i kombination börjar 15 september. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om du vill vara med på den. Priset är 1299 kr/person för åtta träffar om 1,5 timme.

Digital vinskola 1  har redan startat med en första träff, men möjlighet finns att ta igen det du missat genom en inspelad träff. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om du vill vara med på den. Priset är 899 kr/person för åtta träffar.

Journalist och sommelière

Med en bakgrund inom journalistiken gör jag research om viner och vinområden och väljer ut de mest spännande detaljerna och berättar om historiska personer som haft stor påverkan på vinet du har i ditt glas i dag. 

Min arbetsplats är hela världen. Jag är ofta ute och reser från min bas i Östersund, så tveka inte om du vill ordna något i Skåne, Luleå eller Linköping. Mejla mig på vinprovning@camillawahlman.se så kollar vi kalendern och möjligheterna.

Även digitalt

Har du kompisar, familj eller medarbetare på hundratals mils avstånd som du vill ordna något kul med är inte heller det några problem. Det löser vi med en digital vinprovning.

Under covid 19-pandemin specialiserade jag mig på digitala vinprovningar och startade tre digitala vinskolor. Till hösten 2022 kommer det att finnas fyra olika vinskolor att välja på, varav en är en bubbelskola.

Fördelarna med en digital vinskola är att du slipper lämna hemmet, krångla med barnvakt och taxi utan kan delta i lugn och ro hemma från soffan eller stugan. Missar du ett tillfälle kan du ta igen det när det passar dig, genom att du får en inspelning efteråt.Deltagarna köper vin enligt lista från mig och så ses vi på Zoom.

Du bestämmer innehållet - om du vill

Viner från Piemonte eller södra Spanien - allt har sin särskilda utmaning, men jag älskar att anpassa vinprovningarna efter dig, efter mina gäster.

Några vill ha en lyxig och underhållande aktivitet under möhippan eller svensexan. Andra vill få en faktaspäckad lektion parad med en smakrik vinprovning om ett vinområde inför en kommande vinresa. Och en del av mina kunder är företagsgrupper som vill hitta på en kul aktivitet som ökar gemensakapen på arbetsplatsen.

Kontakta mig om du vill ordna en vinprovning eller ölprovning

Mejla mig på vinprovning@camillawahlman.se eller ring 070-2416666, och berätta vad du behöver hjälp med, så ordnar vi något fantastiskt kul! 

#digitalvinprovning #företagsevent #afterwork #bokslutsfest #arbetapådistans #vinprovning #bubbelprovning #champagneprovning #vinprovningonline #digitalvinskola 

Så här går en digital vinprovning till

* Anmäl till: vinprovning@camillawahlman.se

* Köp de drycker (vin och eller öl) som ingår i provningen och lite goda tilltugg

* Logga in på länken till Zoom en halvtimme i förväg

* Njut!

Ge bort Vinprovning i present

Din egen sommelier på distans

Samla vännerna, var de än befinner sig, runt en god och spännande digital vinprovning, när ni vill fira någon. Här är några exempel: 

Exempel

Dessertvinsprovning, där gästerna kan förbereda enkla desserter som passar till vinerna.

Bubbelprovning, där ni lär er att skilja mellan Champagne, Cava och Prosecco

Italiens Vin-ABC (de röda vinerna Amarone, Barolo, Chianti)

Mejla mig här!

 

När jag befann mig i Provence för att hjälpa till med vinskörden på Domaine Rabiega kunde jag hålla vinprovning on line, med kunden som satt i Stockholm, ute från själva vingården. Foto: Björn Nordquist

Tipsa mig

Också Journalist Allt som händer inom Gastronomin och dryckesvärlden i Norra Sverige är också intressant för en större publik, och därför arbetar jag även som frilansjournalist och arbetar för både nationell och lokal press/media.

Tipsa mig på 070-241 6666.

Kommentarer

27.03.2022 18:48

Marie

Hej
Tyvärr kan vi inte det datumet men vill gärna vid senare tillfälle 😊/Marie

24.05.2022 13:13

Camilla

Hej Marie, nu har jag en ny bubbelprovning på söndag kl. 17.00. Tre italienska bubbel provas. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om ni vill vara med

13.03.2022 17:00

Marie

Hej Vi vill gärna ha en bubbelprovning i vår 😊/Marie

27.03.2022 13:26

Camilla

Hej Marie, har du sett att jag har en bubbelprovning digitalt lördagen 9 april? Här hittar du länk till provningen: https://www.facebook.com/events/496321398536811?ref=newsfeed

13.12.2021 12:45

Barbro Friberg

Hej. Har tankar på att ge en vinprovning till mina svärsöner i julklapp. Hur skulle det gå till? T ex italienska viner. Tänker att det vore trevligt att lyssna på dig tillsammans med goda vänner hemma

13.12.2021 12:53

Camilla Wahlman

Vad kul! Den 8 januari har jag en lördagsprovning med temat just Italiens Vin-ABC, Amarone, Barolo och Chianti. En plats där kostar 189 kr. Mejla mig gärna på vinprovning@camillawahlman.se.

18.06.2021 19:12

Viktoria

Vi anlitade Camilla för en digital aw med vårt kontor och jag kunde inte vara mer nöjd och imponerad! Tack för ett otroligt lärorikt och givande evenemang!

04.05.2020 19:19

Ivan C Myrvold

Flott hjemmeside! 👏 Må prøve noen av vinsortene du anbefaler. 🍷

24.04.2020 15:43

Marit

Tänk att det är fullt! Ser fram emot någon lördag framöver! Spännande!
Marit

26.11.2019 20:50

Zusanne Sjöberg

Du har en spännande resa framför dig nu Camilla. Så roligt att du satsar på det du brinner för. Gogirl <3

26.11.2019 12:15

Anna Gullberg

Stort lycka till Camilla, det här kommer att bli jättebra. Så spännande med sommelier. Roligt att ses senast på PK.